Ta neste steg i din karriere

Fortell oss hva du vil, så hjelper vi deg å nå dine mål

Se ledige stillinger

Main banner

Ta neste steg i din karriere

Fortell oss hva du vil, så hjelper vi deg å nå dine mål

Se ledige stillinger

Et byrå i kraftig vekst

Athene Group er et raskt voksende selskap med et ungt og fremoverlent miljø. Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige og trivelige kolleger. I dag har vi kontorer i Oslo, Kristiansand, Arendal, Risør, Stavanger, Stockholm, Södertälje, Kungens Kurva og Warszawa. Vi har blitt rundt 100 dyktige medarbeidere de siste årene og planen er å bli enda flere! Nyutdannet eller erfaren – vi vil gjerne høre fra deg!

Arbeidshverdagen i Athene er preget av trivsel, fellesskap og utfordringer som gjør at vi vokser som individer og som team. Gjennom varierte og utviklende oppdrag, teamarbeid og sosiale aktiviteter skaper vi verdi sammen.

Hør fra våre ansatte

Hvilke egenskaper verdsetter vi?

Vår visjon er å få det beste ut av våre ansatte. Vi legger vekt på å ha en sterk organisasjonskultur preget av stor grad av frihet kombinert med stor grad av ansvar og engasjement. Derfor har vi trukket fram noen egenskaper som vi setter mest pris på:

Dedikert

Du gir deg ikke før jobben er ferdig og riktig utført. «Godt nok» er ikke nødvendigvis bra nok for deg eller ditt team. Du sikter heller på «fremragende» i alt du foretar deg.

Tillitsfull

Du er på plass i tide, holder tidsfrister og stiller forberedt til møter. I tillegg leverer du alltid arbeidet ditt etter planen!

Selvstendig

Teamet vårt har en flat struktur. Vi ser etter mennesker som er i stand til å ta ansvar for sine oppgaver, liker å ta egne valg og når sine mål.

Proaktiv

Er du en person som liker at ting skjer, som tar initiativ og som ikke er redd for å ta en ny utfordring på strak arm? Det er som oftest proaktive mennesker som lykkes best!

Inkluderende

Er du opptatt av å dele kunnskap med andre og vise takknemlighet overfor kollegaer? Hos oss er det viktig å gjøre hverandre gode!

Nysgjerrig

Lærer du raskt nye ting, analysere nye situasjoner og tilpasser deg endringer? Vi jakter alltid etter forbedring og nyskapning i det vi gjør.

Hva kan du forvente deg av oss? 

I Athene har vi en varm atmosfære, hvor alle hjelper hverandre. Vi digger den digitale arbeidsflyten og de personlige møtene. Hos Athene jobber vi sammen i team, men hver konsulent har også sitt eget kundeansvar. 

Våre kunder er både små og store, i mange ulike bransjer og med ulike behov. Dette gjør at ingen dager er like!

Dette tilbyr vi deg

  • Utdanning og utvikling
    Hos oss finnes det store muligheter for både personlig og faglig utvikling, og at du kan nå de ambisjonene du setter seg. Vi er en arbeidsgiver som er villig til å legge til rette for deg. Hos oss er det den ansatte selv som setter begrensninger i forhold til sin egen utvikling. Vil du lære mer innen lønn, skatt eller regnskap? Tar du sikte på autorisasjon? Vi ønsker at våre ansatte skal utvikle seg!

  • Fleksibilitet
    Som ansatt i Athene jobber du med stor frihet under ansvar. Vi ønsker primært at folk skal jobbe fra kontoret for å bygge kultur og for både erfaring og kompetansedeling, men vi tilbyr også fleksibilitet ved at våre ansatte kan ha mulighet til å forme hverdagen litt selv.

  • God stemning
    I Athene blir du en del av et veldig godt miljø med gode kollegaer. I tillegg finner vi gjerne på morsomme aktiviteter sammen. Det kan være alt fra cage ball hver fredag, en tur på fangene på fortet, lønningspills og ulike sosiale eventer og teambuilding gjennom året. Det gode Athene miljøet finner du spredt rundt i ulike deler av Norden og Europa.

.

Main banner

.

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med vår HR- og rekrutteringsrådgiver, Sondre. Han tar gjerne en prat med deg om du har spørsmål vedrørende stillingene.