Athene CapRoom

Forenklet bedriftsadministrasjon med digitalt aksjonærregister med integrasjon til Altinn, eget styrerom, dokumentsenter og verktøy for investorkommunikasjon.

Få et tilbud

Main banner


Athene CapRoom

Forenklet bedriftsadministrasjon med digitalt aksjonærregister med integrasjon til Altinn, eget styrerom, dokumentsenter og verktøy for investorkommunikasjon.

Få et tilbud

caproom m logo

Forenkler bedriftsadministrasjonen

Athene CapRoom er et produkt som forenkler bedriftsadministrasjonen til selskapet ditt. Sikre deg en enklere flyt og bedre oppfølging for både selskapsansvarlig, investorer og styremedlemmer med et digitalt aksjonærregister integrert med altinn, digitalt styrerom, aksjebok, DD-rom, dokumentsenter, meldingssenter og masse mer. 

Hva er inkludert i Athene CapRoom?

cp card image
01

Digital aksjebok

Alle aksjeselskaper er lovpålagt å føre en aksjebok. I Athene CapRoom får du full oversikt over alle aksjonærer og aksjer til enhver tid med den digitale aksjeboken. Emisjoner, transaksjoner, gründerfradrag, utbytte og alle andre endringer registreres enkelt i løsningen.

Du kan velge å invitere aksjonærene inn slik at de kan følge utviklingen til selskapet eller kunne dokumentere antall aksjer de eier. 

Athene sikrer at informasjonen i CapRoom er riktig og håndterer rapportering for deg. 

cp card image
02

Digitalt styrerom

Gjennomfør enklere og tryggere styremøte med Athene CapRoom. Med Athene CapRoom får du full kontroll over virksomhetens styremøter, underlag og oppgaver. Du kan be møtedeltakere om å lese igjennom vedlegg til styremøtet, komme med tilbakemeldinger på dokumenter, be om signering og mye mer.

Vi har både BankID signering og elektronisk signatur for utenlandske styremedlemmer og rådgivere. Underlag til styremøter og vedlegg til meldinger sendes ikke som vedlegg i Athene CapRoom, dette sikrer at ikke sensitive opplysninger kommer på avveie.

cp card image
03

Dokumentsenter

Med dokumentsenteret i Athene CapRoom kan du enkelt lagre, dele og signere alle dokumenter som er relevante for styret, investorer og andre interessenter. Du har mulighet til å strukturere mappene slik at det blir enkelt og oversiktlig å finne tilbake til viktige dokumenter og ressurser for alle parter.

Alle mapper kan rettighetsstyres som sikrer sensitive dokumenter og kun viser deg de relevante dokumentene. Det er mulig å beskrive innholdet i hver mappe slik at alle som jobber i dokumentsenteret enkelt kan se hva som ligger i mappe. 

cp card image
04

DD-rom

Due diligence modulen er laget for å effektivisere virksomhetskritiske prosesser. Ved kjøp, salg og innhenting av nye investorer er det mye informasjon som skal deles og spørsmål som skal besvares. Ikke minst kommer disse due diligence-prosessene ofte brått på og på toppen av daglig drift. 

I Athene CapRoom kan du strukturere informasjonen i et oversiktlig DD-rom som effektiviserer prosessen. Du deler den nødvendige informasjonen og setter selv begrensninger på hvem som kan se innholdet i mappene. Du kan markere mapper som ferdige, ha dialog med motparten på hver mappe og mye mer. Athene kan bistå med DD-prosesser og hjelpe til å strukturere spørsmål eller mapper i DD-rommet. 

cp card image
05

Meldingssenter

Det er avgjørende for alle selskaper å kunne kommunisere enkelt og effektivt med investorer og styret. I Athene CapRoom kan du enkelt sende direktemeldinger eller velge hele grupper som mottaker.

Her har alle en direkte link til ledelsen, som er med på å øke følelsen av å være tett på selskapet. All historikk lagres og du kan trygt sende vedlegg i våre meldinger, brukerne må selv logge på for å se vedleggene du sender. 

cp card image
06

Digital signering

Med Athene CapRoom kan du sende alle dokumenter til signering med BankID eller med vår egen elektroniske signeringsløsning. Du velger hvem som skal signere, setter frist (og hvor ofte det skal purres) og så får vedkommende beskjed om at dokumentet ligger klar for signering. 

Les mer om digital signering i Athene CapRoom her.

cp card image
07

Full oversikt

Det er utviklet et ryddig dashboard hvor man visuelt kan se selskapets utvikling, prisendringer, siste emisjoner, transaksjoner, antall aksjonærer, verdi på dine aksjer og mye mer. Som investor er det veldig nyttig å se hvordan verdien på aksjene dine utvikler seg.

Hans Haugan

Vil du vite mer om priser og tjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat og en gratis demo av Athene CapRoom. Salgssjefen vår Hans tar gjerne også en prat med deg om hvilke tilleggstjenester som best passer din virksomhet og behov. 

Egen branding

Dersom du ønsker å brande Athene CapRoom med selskapets egen logo, farge og legge løsningen på selskapets eget domene så kan vi bistå med det. Dette vil kunne skape ytterligere motivasjon hos dine investorer, ansatte og samarbeidspartnere. Engasjer dine partnere med noe som oppleves som deres helt egen portal, uten noen investeringskostnader.

tre smiler
caproom bilde

Funksjonalitet i Athene CapRoom

I Athene CapRoom har du som selskapsansvarlig, investor eller styremedlem også muligheten til å påvirke funksjonaliteten. Dersom du har innspill til funksjonalitet du savner, eller som kunne vært bedre er det bare å gi beskjed direkte til oss på CapRoom@athene.no.