MVA-Representasjon

For utenlandske selskaper som leverer tjenester i Norge eller som ønsker å starte virksomhet i Norge leverer vi fullservicetjenester innen regnskap, økonomi, lønn og mye mer.

Les mer her

Main banner


MVA-Representasjon

For utenlandske selskaper som leverer tjenester i Norge eller som ønsker å starte virksomhet i Norge leverer vi fullservicetjenester innen regnskap, økonomi, lønn og mye mer.

Les mer her

MVA-Representasjon

Skal eller har du startet virksomhet i Norge? Da er vi din naturlige partner og leverer det du trenger for å etablere deg her.

Noen av de tjenestene vi kan hjelpe deg med:

 • Bolagsregistrering
 • Momsrepresentasjon
 • Komplett regnskapsførsel 
 • Rapportering
 • Selskapssekretær
 • Regnskapssystem
 • Virtuelt kontor
 • Lønnstjenester
 • HR
 • Andre administrative tjenester

Våre tjenester består av selskapsregistrering, momsrepresentasjon, komplett regnskapsførsel og rapportering, HR og lønnstjenester, selskapssekretær, virtuelt kontor og andre administrative tjenester.

Skal eller har du startet virksomhet i Norge er vi din naturlige partner og leverer det du trenger for å etablere deg her. Vi bistår med administrative tjenester, rapportering av mva enten det er ordinær MVA-rapportering eller VOEC. Igjennom driften i Norge er vi din representant utad også mot Skatteetaten, Brønnøysundregistrene, Tollvesenet og Mattilsynet. 

services-vat-representation-rounded

 

Med Athene på laget er din etablering i Norge i gode hender

Med Athene på laget trenger du ikke bekymre deg for å overholde frister og innleveringer til myndighetene. Å være kunde Athene er smidig – vi tar vare på deg og din virksomhet!

cp card image
01

Etablering i Norge

Vi bistår alle typer virksomheter med etablering i Norge. Driver du en e-handelsbedrift og selger varene dine til Norske kunder sikrer vi rapportering og administrasjon i Norge. Vi er MVA-representant for mange utenlandske e-handelsbedrifter, også Bring Mail Nordic AB sine kunder i det norske markedet.

Vi har også omfattende erfaring med å bistå utenlandske bemanningsforetak og entreprenørselskap med sine prosjekter i Norge. Dette kan være vurdering av skatteplikt, vurdering arbeidstidsbestemmelser eller andre juridiske og skattemessige problemstillinger. Vi sørger for korrekt rapportering både når det gjelder regnskap, lønn samt innrapportering kontrakt RF-1199.

cp card image
02

HMS-kort

Alle som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske arbeidstakere, skal ha HMS-kort. Trenger dine arbeidstakere HMS-kort håndterer vi hele denne prosessen og administrerer dette.

cp card image
03

Alt du trenger på ett sted

Vi sørger for at våre kunder bare trenger en samarbeidspartner i Norge slik at de kan fokusere på leveranse av sitt prosjekt eller vare/tjeneste.

Ta kontakt med oss så finner vi teamet som ivaretar dine interesser på best mulig måte. Vi er tro mot vår visjon: Digitale løsninger. Personlige opplevelser.

 

Internasjonal skatteavdeling: Athene Tax

Du kan også lese mer på Athene Tax, vår egen internasjonale skatteavdeling som tilbyr komplette VAT, skatt og lønnstjenester.

smiler til kamera

Kontakt oss så forteller vi mer!

Vi leverer komplette regnskaps- og økonomitjenester. Uavhengig av dine behov finner vi en løsning som sparer deg for verdifull tid og skaper en bedre forståelse av din virksomhet, til en fast pris selvfølgelig.

 • Engasjerte regnskapsførere
 • Digital regnskapsføring
 • Skybaserte system
 • Faste priser

Trenger du hjelp med regnskapet?

Få et tilbud