Vi er ditt kompass

Finn systemet som er optimalt for din virksomhet
Main banner

Vi er ditt kompass

Finn systemet som er optimalt for din virksomhet

Finn riktig regnskapssystem

Det finnes mange gode regnskapssystemer, men har du valgt et system som passer og er optimalt for din virksomhet? Vi gjør uavhengige vurderinger av hvilke system som passer for kunden. I Athene Group er vi ikke låst til ett regnskapssystem. Vi tilbyr komplette økonomi- og regnskapssystemer som passer kundens behov.

Systemløsninger

I tillegg har vi lange og gode partnerskap med systemleverandørene og kan presentere forskjellene i dagens regnskapssystemer. Standardløsningene kan vi tilpasse etter kundens behov. Ønsker du å integrere regnskapssystemet med andre fagsystemer som dere benytter, så kan vi bistå med dette. Kontakt oss for mer informasjon om regnskapssystemer.

cp card image
01

Hva må man ta i betraktning ved valg av system?

Vi leverer kun skybaserte regnskapssystemer som er født og oppvokst i skyen. Når du skal velge ett skybasert system, så er det mange faktorer du skal ta hensyn til.

I tillegg til grunnleggende funksjonalitet som fakturering, regnskap og rapportering, så har man ofte bruk for regnskapssystemer som ivaretar lønn, timeføring eller prosjektering – om ikke med en gang, så kanskje en gang i fremtiden.

cp card image
02

Sammen finner vi riktig system for din virksomhet

Vi leverer både skybaserte regnskapssystemer, forsystemer, ferdige integrasjoner og utvikler egne integrasjoner. Vi tror på å finne det beste regnskapssystemet for kunden og leverer derfor flere regnskapssystemer, ettersom ikke alle regnskapssystemer vil passe akkurat din virksomhet.

Ta en prat med en av våre systemkonsulenter for å finne hvilke regnskapssystemer din virksomhet burde se på. 

cp card image
03

Systemer tilpasset vekst 

Når din bedrift vokser, så vil behovene dine endres og du sitter ofte igjen med å utvikle eller kjøpe nye løsninger som dekker de nye behovene som oppstår.

Dersom man klarer å se disse behovene i sammenheng, og være forberedt på vekst og endringer, så er det både tid og penger å spare.

Nytenkende og fremtidsrettet

I over 15 år har vi implementert, integrert, effektivisert og tilpasset løsninger etter kundens behov. I Athene er vi opptatt av å være nytenkende og fremtidsrettet som gjør at vi alltid er forberedt på nye regnskapssystemer, løsninger og omfatter den teknologiske utviklingen.

Er du opptatt av automatisering, effektivisering og ønsker å få bedre oversikt har vi flere regnskapssystemer som kan passe din virksomhet. 

jente som nyter utsikten

Våre samarbeidspartnere

Vi er partner med blant annet Xledger, 24SevenOffice, Tripletex, PowerofficeGO, NetSuite og Odoo. Sammen kan vi finne den beste skyløsningen for din virksomhet.

Bestill ERP-vurdering 

Er du usikker på hvilket system som er det beste for din virksomhet? Vi hjelper deg med valget. 

Bestill her
anatte smiler og ler

Hvordan fungerer det?
Vår måte å jobbe på

Vi jobber i team sammensatt av personer med forskjellig kompetanse slik at vi kan tilby det beste innenfor lønn, regnskap, HR, system og rådgivning. Hos oss finner du unge talenter, lidenskapelige gründere, økonomisjefer, faglig tunge konsulenter med lang erfaring og dyktige systemkonsulenter.

Digitalt, fleksibelt og effektivt
Vi gjør jobben digitalt og følger rutiner og prosesser som gjør jobben smidig og riktig, men gjør det også enklere dersom vi skal få inn nye konsulenter i arbeidstopper, ferier eller lignende.