HR-tjenester

La oss bistå på HR, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din fremover

Kontakt oss

Main banner


HR-tjenester

La oss bistå på HR, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din fremover

Kontakt oss

Hr as a service1

Din HR-partner

Athene tilbyr skreddersydde og effektive løsninger for bedrifter i alle størrelser. Enten du er en liten oppstartsvirksomhet eller en etablert bedrift, er vårt mål å hjelpe deg med å håndtere HR-utfordringene dine på en enkel og profesjonell måte.

Athene gir deg HR-ekspertise og støtte tilpasset dine behov. Vi forstår at HR-oppgaver kan være komplekse og tidkrevende, derfor tilbyr vi en praktisk løsning som sparer deg for bekymringene knyttet til HR. 

PERSONALOPPFØLGING

Vi bistår deg med oppfølging av dine ansatte- helt fra første intervju til siste arbeidsdag

Les mer

HR ADMINISTRASJON

Høy ekspertise og gode rutiner gjør det enklere å ta godt vare på dine ansatte og sikre at virksomheten overholder gjeldende lover og forskrifter

Les mer

HR TEKNOLOGI

Gode systemløsninger som forenkler HR-administrasjonen, kan spare deg og bedriften for mye tid. Vi bistår deg gjerne med dette.

Les mer

OG MASSE MER

Har du andre behov innenfor HR og medarbeiderreisen, kan vi skreddersy våre tjenester, slik at de er tilpasset ditt behov. Ta kontakt med oss, så finner vi den beste løsningen sammen! 

Kontakt oss

Smarte HR-løsninger

HR-arbeid er tidkrevende og det er et komplekst regelverk som stadig er i endring. Vi tilbyr samme modell for HR tjenester som vi har gjort for regnskap og lønn i mange år. Det kan være kostbart å øke bemanningen med faste ressurser eller når behovet ikke er permanent.

Hos Athene kan du få profesjonell HR- kompetanse når du trenger det og til riktig pris! Som leder vil du få tilgang til HR- rådgivere med høy faglig og operativ kompetanse innen bredden av HR som hjelper deg med å løse dine HR utfordringer.

hr as a service2

Vi tilpasser våre tjenester etter dine behov

Vi forstår at behovene og utfordringene bedrifter møter varierer, og derfor tilbyr vi skreddersydde og fleksible løsninger som kan tilpasses din virksomhet. Uansett om du trenger hjelp med større eller mindre HR- arbeid, er vi her for å støtte deg. Hos oss får du HR-tjenester som tilpasses dine behov og utføres på dine premisser. Vi er dedikerte til å levere skreddersydde løsninger som passer perfekt til din organisasjon.

HR støtte

Vi tilbyr profesjonell hjelp uten at du trenger å måtte ansette en egen intern HR –ressurs.

  • Vi tilpasser våre rådgivningstjenester etter dine behov og kan tilby års- måned-, eller timebasert støtte.
  • Passer godt til enkelthenvendelser eller prosjekter 

HR for hire

Har du behov for en egen HR ressurs i en kortere eller lengre periode, kan du leie inn en av våre dyktige spesialister.

  • Vi bistår som en ekstraressurs inn i et prosjekt eller som selskapets eneste HR-medarbeider som skal få rutiner og systemer på plass
  • Passer for de som ønsker å bruke mindre deler av verdifull tid på å følge opp et stadig mer komplekst regelverk
huma partner riktig.

HR- og personalsystem: HUMA

HR trenger ikke være en tidstyv. Vi samarbeider med Huma for å kunne tilby kundene våre et effektivt, enkelt og oversiktlig system som faktisk brukes. Med Huma får du: 

  • En komplett HR-plattform med verktøy for personaladministrasjon, tids- og fraværsregistrering, ferieplanlegging og rapportering.
  • Sikker lagring av personaldata i samsvar med GDPR. 
  • Ferdige malverk for flere viktige prosesser som du kan tilpasse etter din bedrifts spesifikke behov.
  • Enkel tilgang på farten med egen gratis mobilapp.
  • Et system som kan kobles opp mot andre systemer. 

Med vår spesialistkompetanse og Huma sin teknologi, sørger vi sammen for at bedriften din er utstyrt for å håndtere ulike utfordringer som kan oppstå.

Kontakt en av våre HR-eksperter

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din virksomhet med HR? Ta kontakt! 

Mette Skramstad Athene Group

Mette Skramstad
Leder HR & kultur