Odoo

En app for alle behov

Få et tilbud

Main banner

Odoo

En app for alle behov

Få et tilbud

odoo skjermer

Den eneste plattformen du trenger for å drive virksomheten din

Odoo er ett av verdens ledende skybaserte ERP-systemer. Systemet er internasjonalt anerkjent, med stor utbredelse og en lang historie.

Plattformen dekker alle bedriftens behov i én enkelt, kostnadseffektiv og modulær løsning som har alt fra CRM, e-handel, regnskap, inventar, salgssted til prosjektledelse og mer.

Hvorfor velge Odoo

Odoo er skybasert, og dermed alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Dersom du har individuelle systemløsninger som ikke snakker sammen, legger du sannsynligvis inn ting mer enn én gang og mangler den helhetlige oversikten over hva som foregår. Med Odoo sparer du deg for verdifull tid med en plattform som har alt du noen gang kommer til å trenge for å drive virksomheten din.

cp card image
01

Ta virksomheten din til nye høyder med Odoo

Odoo appene er perfekt integrert med hverandre, for fullautomatisering av forretningsprosessene dine, som gir flere fordeler og sparer deg verdifull tid.

cp card image
02

Alt du trenger på ett sted med en førsteklasses brukeropplevelse

Appene våre fungerer sømløst sammen og sørger for at du har muligheten til å automatisere og spore alt du gjør, tilgjengelig fra hvor som helst og fra hvilket som helst enhet med tilgang til internett.

Med vanlige årlige utgivelser utvikler Odoo seg mye raskere enn noen annen løsning. Med en åpen kildekode-utviklingsmodell har Odoo hatt muligheten til å bruke tusenvis av utviklere og forretningseksperter til å bygge verdens største økosystem av fullt integrerte forretningsapper.

7 millioner brukere utvider virksomheten sin med Odoo

Vi hjelper deg med å finne det systemet som passer best til din virksomhet og behov
Ta en prat med en av våre systemkonsulenter