Vi løfter deg opp

Sammen hjelper vi deg med å utnytte ditt potensial
Main banner

Vi løfter deg opp

Sammen hjelper vi deg med å utnytte ditt potensial

Din partner av regnskaps-og økonomitjenester

Med over 15 års erfaring leverer vi komplette regnskaps- og økonomitjenester. Enten du ønsker bistand med å velge økonomisystem eller om du trenger en regnskaps- og økonomiavdeling, så kan vi hjelpe deg. Vi har tjenester som er tilpasset din virksomhet og dine behov. Våre team er satt sammen av personer med ulik bakgrunn og kompetanse slik at vi kan løse utfordringene du vil møte. Ta kontakt med oss så finner vi teamet som ivaretar dine interesser på best mulig måte. Vi er tro mot vår visjon: Digitale løsninger. Personlige opplevelser. 

 • Regnskap og rådgivning
  Regnskap
 • service_hr
  HR og lønn
 • service_ss
  Systemer
 • service_fr
  MVA Representasjon

Regnskap og rådgivning Regnskap

Regnskap

services-accounting-Vi leverer morgendagens økonomitjenester og har i mer enn 15 år levert skybaserte løsninger som gir deg oppdaterte tall - i sanntid. Ønsker du å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, så har vi løsningen for deg.

 

Våre kunder er små enkeltpersonforetak til store virksomheter, både norske og internasjonale. Dette betyr at du får tilgang til en solid bredde i kompetanse hos oss, noe du kan dra nytte av etterhvert som bedriften din utvikler seg.

 

Rapportering er ikke noe problem, vi har samarbeid med de markedsledende rapportløsningene. Enten du trenger standardiserte rapporter eller ønsker å spesialtilpasse rapportene kan vi bistå med det. Ta kontakt for en uforpliktende prat om rapportering, budsjettering og analyse.

 

Overlater du regnskap og rapportering til oss trenger du ikke være redd for å overholde frister og innsendelser til myndighetene. Vi utfører det meste innen økonomi og regnskap blant annet:

 • Regnskapsførsel
 • Skattemelding og ligningspapirer
 • Offentlig regnskap
 • SkatteFUNN og rapportering
 • Årsregnskap
 • Aksjonærregisteroppgave
 • MVA-rapportering
 • Avstemming

service_hr HR og lønn

HR og lønn

hr_2_finalHR og lønnsområdet er et kompleks område som stadig er i endring. Ansatte er normalt de viktigste ressursene i selskapet og feil eller mangler i lønnskjøringene kan få store konsekvenser. Vi har mange ganger sett at selskaper betaler for mye pensjon, for lite pensjon eller kanskje har glemt å melde inn eller ut noen av pensjonsordningen. Vi sikrer hele lønnsprosessen fra mottak av data til rapportering. 

 

Vi har både konkurransedyktige timepriser og fastpriser. Få forutsigbarhet med fastpris på lønn.

 

Ved å sette bort lønnen til oss reduserer du risiko for feil, mangler og sårbarhet ved sykdom. Daglig hjelper vi store konsern og små bedrifter med det meste innen lønnsområdet. Enten du har en ansatt eller mange hundre eller tusen ansatte kan du trygt sette bort lønnskjøringer og lønnsadministrasjon til oss. Vi leverer blant annet

 • Mottak av lønnsdata
 • Lønnskjøring
 • Kontroll og registrering av lønnsgrunnlag
 • Passordbeskyttede lønnsslipper
 • Bokføring av lønn
 • Ansettelsesavtaler
 • Pensjon og innrapportering av pensjon
 • Utbetaling av lønn til rett tid
 • Feriepenger
 • Sykepenger
 • Reiseregninger
 • A-melding
 • Lønn og rapportering av utenlandsk arbeidskraft
 • Rapportering til NAV
 • Lønnsstatistikk til SSB
 • Annet HR-arbeid

service_ss Systemer

Systemer

services_-_systems-roundedRegnskapssystemer er ikke lengre bare et regnskapssystem, men et sentralt system som samler data fra alle dine systemer og gir deg et totalt bilde av virksomheten i dag. Måten vi og våre kunder på endres raskt og det kommer stadig nye løsninger som muliggjør automatisering av etablerte og tidkrevende prosesser. I Athene er vi alltid forberedt på nye systemer, løsninger og omfavner endringene. Ønsker du å tenke automatisering, effektivisering og få bedre oversikt så har vi systemene som passer deg. Med Athene som partner er du trygg på at vi aldri vil slå oss i ro med det etablerte, men hele tiden vil jobbe for å finne den beste kombinasjonen og løsningen for deg.

Enten dere er godt på vei eller ikke har startet med å få systemene til å snakke sammen så sitter vi klare for å hjelpe. Vi har kjørt mange hundre implementeringer og laget integrasjoner for store og små virksomheter. Det trenger ikke være dyrt og tidkrevende å få systemene til å snakke sammen, ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, kanskje vi kan hjelpe deg med effektivisering, kostnadsbesparelser og innsikt i nåtid uten store investeringer.

I over 15 år har vi implementert, integrert, effektivisert og tilpasset løsninger etter kundens behov. Det handler om å gjøre det enkelt og tilpasse etablerte løsninger etter kundens behov for best mulig brukeropplevelse. Vi leverer både skybaserte regnskapssystemer, forsystemer, ferdige integrasjoner og utvikler egne integrasjoner.

Vi tror på å finne det beste regnskapssystemet for kunden og leverer derfor flere regnskapssystemer. Det er ikke alle regnskapssystemer som passer din virksomhet. Før vi starter oppdraget gjør vi en vurdering av hvilket regnskapssystem som vil passe din virksomhet og presenterer forskjellige løsninger. Det er viktig for oss at vi sammen finner et system og oppsett som passer din virksomhet, vi er opptatt av å finne beste match mellom selskap og system.

I tillegg til å levere regnskapssystemer med tilpasset dokumentflyt, attestasjonsrutiner, lønnsrutiner, standardrapporter og spesialtilpassede rapporter leverer vi spesialtilpassede forsystemer til din bransje. Vi jobber i bransjeteam som kjenner din bransje og systemene som vil passe godt. Prat med en systemkonsulent hos oss for å finne hvilke systemer din virksomhet burde se på.

 

service_fr MVA Representasjon

MVA Representasjon

services-vat-representation-roundedFor utenlandske selskaper som leverer tjenester i Norge eller som ønsker å starte virksomhet i Norge leverer vi fullservicetjenester innen regnskap, økonomi, lønn og mye mer. Våre tjenester består av selskapsregistrering, momsrepresentasjon, komplett regnskapsførsel og rapportering, HR og lønnstjenester, selskapssekretær, virtuelt kontor og andre administrative tjenester.


Skal eller har du startet virksomhet i Norge er vi din naturlige partner og leverer det du trenger for å etablere deg her. Vi bistår med administrative tjenester, rapportering av mva enten det er ordinær MVA-rapportering eller VOEC. Igjennom driften i Norge er vi din representant utad også mot Skatteetaten, Brønnøysundregistrene, Tollvesenet og Mattilsynet. Med Athene på laget er din etablering i Norge i gode hender.

Vi bistår alle typer virksomheter med etablering i Norge. Driver du en e-handelsbedrift og selger varene dine til Norske kunder sikrer vi rapportering og administrasjon i Norge. Vi er MVA-representant for mange utenlandske e-handelsbedrifter, også Bring Mail Nordic AB sine kunder i det norske markedet.

Vi har også omfattende erfaring med å bistå utenlandske bemanningsforetak og entreprenørselskap med sine prosjekter i Norge. Dette kan være vurdering av skatteplikt, vurdering arbeidstidsbestemmelser eller andre juridiske og skattemessige problemstillinger. Vi sørger for korrekt rapportering både når det gjelder regnskap, lønn samt innrapportering kontrakt RF-1199. Alle som utfører arbeid på bygge- og anleggsplasser, både norske og utenlandske arbeidstakere, skal ha HMS-kort. Trenger dine arbeidstakere HMS-kort håndterer vi hele denne prosessen og administrerer dette.

Vi sørger for at våre kunder bare trenger en samarbeidspartner i Norge slik at de kan fokusere på leveranse av sitt prosjekt eller vare/tjeneste.


Du kan også lese mer på Athene Tax, vår egen internasjonale skatteavdeling som tilbyr komplette VAT, skatt og lønnstjenester. 

Skal vi kontakte deg?

Mask Groupx2-1