Tripletex

Forenkler hverdagen i alle bransjer

Få et tilbud

Main banner


Tripletex

Forenkler hverdagen i alle bransjer

Få et tilbud

tripletex-1

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du gjennom Tripletex et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

Funksjonene du får i Tripletex

Tripletex er skybasert, og dermed alltid tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til Tripletex til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring og CRM er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

cp card image
01

Et komplett skybasert økonomisystem

Tripletex består av mange ulike moduler og tilleggstjenester, og du velger selv hvilke du vil bruke. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på denne måten passer Tripletex for alle – fra de aller minste til de større bedriftene. Og best av alt: du betaler kun for det du trenger hos Tripletex!

cp card image
02

Regnskap og faktura

Med Tripletex sitt enkle brukergrensesnitt har du alltid full kontroll over bedriftens regnskap. Bruk fakturamodulen til å enkelt opprette ordre og sende ut fakturaer på ønsket format gjennom Tripletex.

cp card image
03

Lønn og reiseregning

Tripletex’ funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Det hele gjøres ut fra dine behov. Med Tripletex reiseregning kan du føre godtgjørelser og utlegg i samme skjema, og du kan laste opp kvitteringene som vedlegg. Du bestemmer selv når reiseregningen skal utbetales.

cp card image
04

Prosjektstyring og timeregistrering

Med Tripletex sin prosjektstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. I tillegg kan du følge prosjektets utvikling helt automatisk i Tripletex.

cp card image
05

CRM

Tripletex leverer en skybasert CRM-løsning som er sømløst integrert med de øvrige modulene. Her får du salgsprognoser, oppfølging av prospekter, integrasjon mot Google Calendar, salgsrapporter mm i Tripletex.

Vil du vite mer om priser og tjenester?

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og en gratis demo av Tripletex.  

Vi hjelper deg med å finne det systemet som passer best til din virksomhet og behov
Ta en prat med en av våre systemkonsulenter