Om Athene Group

Digitale løsninger. Personlige opplevelser.
Main banner


Om Athene Group

Digitale løsninger. Personlige opplevelser.

Hvem er vi?

Athene Group er et uavhengig regnskapsbyrå med over 100 ansatte. Vi er en trygg støttespiller innen økonomi, lønn og system. Når vi arbeider er det med fokus på digitale løsninger og personlige kundeopplevelser. Vi jobber for å gi deg mer enn historiske regnskapstall, vi er din sparringspartner.

Med kontorer i Norge, Sverige og Polen tilbyr vi tjenester til norske og internasjonale selskap. Vi jobber i team sammensatt av personer med forskjellig kompetanse slik at vi kan tilby det beste innenfor lønn, regnskap, HR, system og rådgivning. Hos oss finner du unge talenter, lidenskapelige gründere, økonomisjefer, faglig tunge konsulenter med lang erfaring og dyktige systemkonsulenter.

petra og marko
utsikt

Hva gjør vi?

Athene Group tilbyr ERP- og regnskapssystemer i tillegg til regnskaps- og økonomitjenester. Vi har siden 2006 jobbet med skybaserte regnskapssystemer og fokusert på bruk og utvikling av teknologi. Kundene våre er store internasjonale konsern med komplekse utfordringer, mellomstore virksomheter og mindre selskaper som ønsker det lille ekstra fra sin regnskapsfører. Vi skreddersyr løsningene og tjenestene til ditt behov og bistår med integrasjon til ditt regnskapssystem.

Vi har fleksible løsninger og kan tilby det meste innenfor regnskap, økonomi og rådgivning. Personlig oppfølgning og effektive løsninger er alltid i fokus hos oss.

Hvorfor velge oss?

Vi besitter høy faglig kompetanse og er ledende på bruk av teknologi innenfor våre tjenester. Med vår systemkompetanse og faglige tyngde finner vi de beste løsningene for deg og din virksomhet. Vi er din personlige rådgiver og profesjonelle samarbeidspartner som vil gi deg den oppfølgingen du trenger!

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.

are og zaid

Jeg vil bli kontaktet!