Kravia

Vår partner for innfordringstjenester

Få et tilbud

Main banner


Kravia

Vår partner for innfordringstjenester

Få et tilbud

kravia første bilde

Smarte løsninger for innfordring

Athene har valgt Kravia som partner på inkasso og innfordringstjenester: Med sine smarte løsninger, og over 30 000 bedrifter på kundelisten, kan vi trygt anbefale Kravia sin løsning når du skal få betalt for dine varer og tjenester.  

Kravia leverer en automatisert og skybasert programvare som integreres direkte med ditt regnskapssystem. Med Kravia integrert får du blant annet fakturaservice, betalingsoppfølging og en effektiv og rettferdig inkassoprosess. Alle pågående saker på tvers av systemer og kunder samles i en og samme oversikt.

Kom i gang med inkasso

Enkelt å bruke, enkelt å forstå, enkelt å anbefale

Kravia er en frermtidsrettet og trygg partner i en bransje som er moden for endring. Integrasjonen er skapt for at bedrifter skal få betalt så raskt som mulig for solgte varer og tjenester. 

cp card image
01

Hvordan fungerer det? 

Gjennom vårt samarbeid kan Kravia hente forfalte fakturaer kontinuerlig fra regnskapssystemet og sette i gang prosessen automatisk. Alternativt kan vår regnskapsfører sammen med deg velge hvilke faktura Kravia skal føle opp.

Når en sak er påbegynt kan saksgangen følges ned til hver enkelt aktivitet, som SMS og telefon. Har du behov for mer informasjon ligger all korrespondanse, fakturakopier og brev i Kravias kundeweb. Her kan du også kommunisere direkte med Kravias saksbehandlere.  

cp card image
02

Kravia tar vare på deg som skylder penger

Kravia er opptatt av at også innfordring kan handle om kundebehandling. Med en  kombinasjon av e-post, SMS og telefon for å minne kunden på å betale. Tonen i henvendelsene er gjennomtenkt og kan tilpasses ulike situasjoner. 

Kunden din kan enkelt logge seg inn med sitt saksnummer i "Min side", for å hente utfyllende betalingsinformasjon. 

Kravia forsøker alltid å kontakte kunden på telefon før de største kostnadene påløper. 

Hva er inkludert i Kravia?

cp card image
01

Inkasso 

Kravia kan hente forfalte fakturaer direkte fra økonomisystemet ditt og starte inkassoprosessen for å sikre at du får betalt. Dette kan automatiseres så du overholder frister og aldri glemmer å purre.

Du har hele tiden full kontroll og total innsikt over kommunikasjonen og prosessen Kravia har med kundene på dine vegne. I tillegg får du en profesjonell part som skjermer deg dersom kundedialogen skulle bli vanskelig.

Her kan du lese mer om Inkassoprosessen

cp card image
02

Fakturaservice

I Kravia kan du få automatisk oppfølging, bokføring og avstemming uten KID. Du får de samme fordelene som ved KID, men du betaler kun for bruken. Det er ingen fastpris.

Du velger selv hvilke fakturaer du vil sende med Fakturaservice. 

Kom i gang med Fakturaservice

cp card image
03

Betalingsoppfølging

Kravia tilbyr betalingsoppfølging, som en mer skånsom måte å hente inn skyldig beløp uten å bruke inkasso. Det er mange som rett og slett bare glemmer fakturaen og betalingsfristen. I slike tilfeller kan det være fint for kunden å motta en påminnelse i ulike kanaler, før saken går videre til inkasso.

Med Betalingsoppfølging slipper du å tenke på oppfølging av faktura. Kravia gjør dette automatisk for deg. På denne måten kan man avdekke feil med faktura i en tidlig fase, kundene slipper unødvendige inkassokrav og du sparer tid.

Kom i gang med betalingsoppfølging

cp card image
04

Integrasjoner med regnskap

Kravia har ferdige integrasjoner med de mest populære regnskapssystemene. Ta gjerne kontakt med oss dersom du lurer på om ditt system kan integreres med Kravia. Dersom du ikke har valgt system enda gjør vi uavhengige vurderinger av hvilket system som passer for deg. 

cp card image
05

Hva koster det?

I de aller fleste saker koster det ingenting å sende en faktura til inkasso med Kravia. Du står fritt til å trekke saken kostnadsfritt. 

Det er kunden din som ikke har betalt fakturaen innen fristen som betaler eventuelle renter og gebyrer. 

Unntaket er fakturaer som sendes til inkasso mer enn 90 dager etter forfall. Disse er erfaringsmessig vanskeligere å kreve inn. Dersom saken løses, vil Kravia få 10% av fakturabeløpet. 

ørjan

Vil du vite mer om priser og tjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat og en gratis demo av Kravia. Vi tar gjerne også en prat med deg om hvilke tilleggstjenester som best passer din virksomhet og behov.