Rapportering

Vi bistår med rapportering i ditt ERP-system eller leverer enkle rapporteringsløsninger, skreddersyr rapporter og utvikler komplekse dashboards. 

Få et tilbud

Main banner


Rapportering

Vi bistår med rapportering i ditt ERP-system eller leverer enkle rapporteringsløsninger, skreddersyr rapporter og utvikler komplekse dashboards. 

Få et tilbud

rapportering1

Rapporteringsløsninger

Behovet for rapportering kan variere fra selskap til selskap og person til person. Athene er en uavhengig leverandør av rapporteringsløsninger. Vi bistår med rapportering i ditt ERP-system eller leverer enkle rapporteringsløsninger, skreddersyr rapporter og utvikler komplekse dashboards. 

cp card image
01

Få innsikt i tallene

Felles for mange selskaper er det blir for mye informasjon i regnskapssystemene. Vi trenger gode modeller for å bryte tallene ned i målbare grupperinger og KPIer eller bare forenkle presentasjonen litt. I Athene vet vi hvor kompleks regnskap kan være og er her for å forenkle hverdagen din. 

cp card image
02

Genial enkelhet

Ønsker du helt enkle rapporter, grafer og dashboard med nyttige KPIer for din bransje? Da er vår plug and play løsning kanskje noe for deg. Vi har ingen etableringskostnader og kan sette opp flotte presentasjoner og grafer uten implementeringskostnader.

Du kan velge mellom å få tilsendt rapporter hver mnd, få tilgang til løsningen eller presentasjon av tallene av en konsulent månedlig. Budsjett kan du legge inn selv eller vi kan bistå.

cp card image
03

Fleksibel rapportering

Ønsker du et stort kartotek med rapporteringspakker og rapporter? Og samtidig ha muligheten til skreddersøm når det behovet melder seg? Vi leverer både standardrapporter, rapportpakker til styret og kan integrere dette rett til ditt regnskapssystem uten store implemeteringskostnader.

Rapportene aggregerer tall fra ulike systemer og samler dette i et ryddig grensesnitt. Konsernrapporter samt enkle og komplekse oppsett kan presenteres. Ta kontakt med oss dersom du ønsker skreddersøm eller rapportpakker. 

cp card image
04

Fullstendig skreddersøm

Alle selskaper er ulike og noen ganger er det helt nødvendig med skreddersøm. Da kan våre erfarne konsulenter bistå med å skreddersy rapporter til din virksomhet. Vi henter data fra de kildene du trenger, henter valutakurser og kverner tallene til en fornuftig rapport.

Løsningen er også veldig fleksibel ved budsjettering og når tall skal hentes fra mange avdelinger eller kilder. Vi kan skreddersy dashboard, rapporter og bygge modeller for større fleksibilitet. 

rapportering6

Hvilke systemer benytter vi?

Vi er et uavhengig regnskapsbyrå og bruker de løsningene som dekker dine behov best. Athene har levert systemer som Sticos rapport og likviditet, OneStop Reporting, BizView, Power BI, Profitbase og mye mer. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Andre tilleggstjenester

Kontakt en av våre eksperter

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din virksomhet med rapportering? Ta kontakt!  

Jan Dre Le

Jan Dre Le
Head of SaS Portfolio