PowerOffice Go  

Alt i et system

Få et tilbud

Main banner


PowerOffice Go  

Alt i et system

Få et tilbud

Powerofficego

Automatiserer alle sentrale prosesser rundt regnskapet

Med PowerOffice Go har du et komplett system for regnskap, faktura, timeregistrering, reiseregninger og lønn. PowerOffice Go er laget fra bunnen av med tanke på deg som bruker.

Du skal bruke kortere tid på alle oppgaver og få elegante rapporter som er lett å forstå. Gjør deg klar for en helt ny opplevelse med PowerOffice Go. Systemet passer best for små og mellomstore selskaper lokalisert i Norge som liker ryddige systemer som er enkle å forstå.

cp card image
01

Timeregistrering

I PowerOffice Go kan timeføring legges til som en integrert del av regnskapstjenesten. Dermed får du registrert og fakturert hver eneste time i PowerOffice Go

cp card image
02

Reiseregning

Med PowerOffice Go blir utfylling av reiseregninger lekende lett. Start registreringen av reisen i PowerOffice Go idet du går ut av døra hjemme og registrer utlegg, kvitteringer og kjøregodtgjørelse på mobilen mens du er underveis.

cp card image
03

Tilbud, ordre og faktura 

Fakturering i PowerOffice Go gjøres raskt, enkelt og effektivt.  Fakturaer kan opprettes til grupper og sendes automatisk. Innbetalinger hentes fra banken daglig og bokføres automatisk i regnskapet i PowerOffice Go.

cp card image
04

Regnskap

Med PowerOffice Go får du full oversikt over regnskapet. Betaling kan gjøres direkte fra PowerOffice Go. Dermed sparer du viktig tid og slipper å hoppe mellom ulike systemer.

cp card image
05

Lønn

Alltid enkel tilgang til lønnssystemet ditt med PowerOffice Go. Ajourhold av ansatte og lønnsutbetalinger går som en lek. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna gjennom PowerOffice Go.

 

cp card image
06

Rapportering

Hold oversikt i PowerOffice Go med en rekke rapporter, som saldobalanse og resultat. Rapportene i PowerOffice Go er interaktive og kan spores ned til transaksjoner, avdeling, prosjekt eller andre dimensjoner.

Vi hjelper deg med å finne det systemet som passer best til din virksomhet og behov
Ta en prat med en av våre systemkonsulenter