Duvi

Med Duvi i din tjenestepakke får du en pensjonsordning som er enkel å forstå både for bedriften og de ansatte uten vanskelig språk og komplekse løsninger. 

Få et tilbud

Main banner


Duvi

Med Duvi i din tjenestepakke får du en pensjonsordning som er enkel å forstå både for bedriften og de ansatte uten vanskelig språk og komplekse løsninger. 

Få et tilbud

pensjons

Innskuddspensjon

Athene har valgt å samarbeide med Duvi innen innskuddspensjon. Ikke uten grunn. Sammen med Duvi er vår ambisjon å tilby en pensjonsordning som er enkel å forstå både for bedriften og de ansatte uten vanskelig språk og komplekse løsninger. 

Obligatorisk med innskuddspensjon

For de aller fleste bedrifter er innskuddspensjon obligatorisk. Som et rendyrket innskuddspensjonsforetak er Duvi godt posisjonert i markedet for å tilby en trygg og oversiktlig pensjonsordning for kunder av Athene Group. Faller din bedrift innenfor en av kategoriene nedenfor må du opprette en ordning med tjenestepensjon:

  • Minst to personer i foretaket har en arbeidstid og lønn som utgjør 75% stilling eller mer
  • Minst en arbeidstaker uten eierinteresser i foretaket, har en arbeidstid og lønn i foretaket som utgjør 75% eller mer av full stilling
  • Personer i foretaket har hver en arbeidstid og lønn som utgjør 20% eller mer av full stilling, og som til sammen utfører arbeid som tilsvarer minst to årsverk
duvi pensjonsside

Hvorfor er Duvi annerledes? 

Duvi er ikke et livsforsikringsselskap. 

Livsforsikringsselskapene har ikke bare kunder med innskuddspensjon, men også kunder med garantert rente på sin pensjonssparing. Selskapet plikter å stille med kapital til disse dersom avkastningen ikke blir så høy som opprinnelig forutsatt. Duvi har ikke slike garantier, så alle kunder kan være trygge på at de vil få tilbake alle sine penger pluss/minus avkastning fra den investeringsporteføljen de har valgt.

Fordeler


Enklere

Automatisert håndtering av pensjon, selv for små bedrifter. Duvi leser data direkte fra bedriftens regnskapssystem og sikrer korrekt sparing.


Rimeligere

Duvi gir prisløfte på gebyrer og omkostninger til alle små og mellomstore bedrifter.


Bedre

Duvi har en langsiktig forvaltningsstrategi som sikrer at dine ansatte får en god pensjon.

Spareporteføljer

duvi_

Duvi langsiktig:

Vi anbefaler alle våre kunder å være langsiktig i markedet. Aldersbestemt nedtrapping av andel aksjer er som oftest ikke lønnsomt. For de fleste er det også unødvendig. Grunnen er at folketrygden og annen sparing ikke svinger i verdi med aksjekursene. Vi tar kontakt det året den enkelte fyller 67 år for å veilede om innskudds-pensjonen som andel av den enkeltes samlede sparing.

Duvi kortsiktig:

Det kan være fornuftig å plassere mindre penger i aksjer dersom innskuddspensjonen utgjør en stor andel av sparing til pensjon og det også er kort tid til den enkelte skal bruke pengene.

Ønsker du mer informasjon og rådgivning rundt dette så ta gjerne kontakt så sørger vi for at du får riktig rådgivning i forhold til valg av riktig pensjonsordning for din bedrift. 

duvi2.
ørjan

Vil du vite mer om priser og tjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende prat og en gratis demo av Duvi. Vi tar gjerne også en prat med deg om hvilke tilleggstjenester som best passer din virksomhet og behov.