6 gode grunner til å velge Xledger

Xledger er markedets mest automatiserte økonomisystem. Det forenkler, effektiviserer og forbedrer regnskaps- og økonomiprosessen til din bedrift. Et ledende og oppdatert styringsverktøy som Xledger vil gjøre det mulig for ambisiøse selskaper å vokse ved å ta gode beslutninger.

Her gir vi deg 6 gode grunner til å velge Xledger:

 1. Automatiserte regnskaps - og lønnsprosesser
  Xledger automatiserer der det er mulig å automatisere – alt fra bankavstemning til fakturahåndtering. Tiden med permer fulle av bilag eller en forsvunnet reiseregning er forbi og byttet ut med elektronisk lagring regnskapsdata og skanning av kvitteringer rett inn i systemet.

 2. Utvid funksjonalitet etter behov – ingen begrensninger
  Du som kunde har mulighet til å velge å ta i bruk den funksjonaliteten din bedrift har behov for. Dette er svært enkelt, og du kan enkelt øke eller redusere funksjonaliteten ut fra behovet i forskjellige perioder.

 3. Meget godt rapportering- og beslutningsverktøy
  I Xledger har du innsikten du trenger for å ta de beste og mest kvalifiserte beslutningene basert på ferske tall og oppdaterte regnskaper i sanntid.

 4. Konsernstruktur 
  Xledger skaper en god oversikt over konserner med felles oppsett som for eksempel felles kontoplan, tjenester og artikler. Med oppdaterte tall i sanntid, er det enklere for selskapet å få en oversikt over konsernets samlede likviditet, balanse, resultater, forfalte regninger og alle bankkontoer. Dette gjør at alt kan gjøres på et sted, som forenkler administrasjonen og reduserer sannsynligheten for feil.

 5. Automatisk valutahåndtering
  Xledger er et flervalutasystem som gjør det mulig å ha ulike valutaer i tilknyttede selskaper og fortsatt få automatiske rapporter i den valgte valutaen. Transaksjonene kan ha flere ulike valutaer med automatisk konverting, enten i oppdatert valutakurs fra Den europeiske sentralbanken eller dine egne valutakurser.

 6. Velutviklede API´er for integrasjoner med støttesystemer
  Xledger har velutviklet API´er, altså et system som er tilrettelagt for integrasjon mot andre systemer, slik at det er mulig for kunden å utvikle skreddersydde applikasjoner etter behov.

Spørsmål?
Vil du høre mer om mulighetene som finnes i Xledger?
Du er velkommen til å kontakte oss på mail eller telefon: 21 01 22 10 

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Jenni er regnskapskonsulent i Athene Group, og tar ved siden av jobben hos Athene MSc i Leaderchip and Change. Hun holder til i Oslo og er aktiv i studentorganisasjonen på BI. I Athene jobber hun med regnskap, kundekontakt og administrative oppgaver.

Hold deg informert