Celine startet som regnskapsfører i Athene - I dag leder hun sitt eget team

Lurer du på hvilke utviklingsmuligheter som finnes i Athene? Da bør du ta en titt på dette blogginnlegget hvor vi har snakket med Celine som jobbet seg opp fra regnskapsfører til teamleder. 

Celine hadde i utganspunktet ingen plan om å bli regnskapsfører, men endte opp med å trives veldig godt i jobben. Hun startet som regnskapsfører i Athene i 2019 og leder nå sitt eget team med en portefølje av kunder spisset mot eiendomsutvikling.

Hvorfor valgte du å gå inn i regnskapsbransjen?

Det er et godt spørsmål uten et enkelt svar. Jeg begynte på økonomiutdannelsen min med en innstilling om at jeg ikke skulle jobbe som regnskapsfører. Jeg hadde ulike verv i løpet av studietiden og da så jeg tydeligere verdien av å forstå regnskap og tallene som ligger i bunn. Man ser også i de fleste stillingsannonser at regnskapsføring er en ønsket erfaring. Så det er jo veldig fint at jeg har endt opp med å trives så godt med jobben.

Hvordan endte du opp i Athene? 
Jeg ble kontaktet av en rekrutterer via Finn.no som ansatte til Athene. Jeg ble kalt inn til intervju og de tok en sjanse og satset på meg. 

Hvor lenge har du jobbet her, og hvordan ble du teamleder?
Jeg startet som regnskapsfører i Athene i mai 2019, så jeg har jobbet her i 3 år nå. En kunde jeg fikk i min portefølje driver med eiendomsutvikling, som er en bransje Athene ønsker bygge en større portefølje rundt. Ettersom vi i større grad ønsker å samle bransjene i team for å spisse kunnskapen, så Athene behovet for en teamleder for dette teamet. Jeg var så heldig at de ga meg muligheten til å utvikle meg - både innen bransjen og fagområdet, og som leder for et eget team. 

Hvordan er det å jobbe som teamleder?
Å være teamleder er en veldig spennende jobb. Det er fra mitt ståsted en veldig annerledes hverdag nå enn før jeg ble teamleder. Dagene blir sjeldent som planlagt. I tillegg til egne kunder jobber man med å hjelpe teammedlemmene i de problemstillingene de har, eller finne rett kilde til hjelp. 

Hva er det mest spennende med jobben din?
Det mest spennende med jobben min er at jeg lærer noe nytt hver dag - av kollegaer, kunder og andre samarbeidspartnere/leverandører. 


Hvilke utviklingsmuligheter har du i Athene? 
Athene ønsker at vi skal kunne «bli det vi ønsker å bli». Om det er lederansvar, spesialisering innen ulike fagområder eller bransjer, eller nye typer tjenester som kunder etterspør. Min erfaring er at Athene ser og hører deg. Athene satser på deg hvis du ønsker å bli satset på. 

Hva er det beste med å jobbe i Athene? 
Det beste med å jobbe i Athene er alle de gode kollegaer og mange spennende kunder som vi får jobbe tett med.

Har du noen spørsmål?
Contact us
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert