Derfor bør du velge skybasert regnskapsføring

Med et moderne skybasert regnskapssystem sparer du tid og penger. Du vil kunne jobbe både smartere og mer effektivt med ditt regnskap. I denne artikkelen gir vi deg flere gode grunner til hvorfor du burde velge en skybasert løsning.

Består regnskapsføringen i din bedrift av manuelle føringer og oppbevaring av papirbilag i permer eller bruk av flere ulike systemer som må installeres på PC eller server? Sliter du med å få oversikt og kontroll på regnskapet? Da kan et skybasert regnskapssystem være løsningen du trenger.

Tradisjonelle og utdaterte økonomiverktøy kan i verste fall virke konkurransehemmende for virksomheten din, og ikke minst kostnadskrevende.

Frihet, mobilitet og fleksibilitet
Mange av oss trenger tilgang til økonomisystemet hjemmefra, på toget eller ved utenlandsreiser. Med skybasert regnskapsføring får du tilgang til regnskapet når og hvor som helst, så lenge du har tilgang til en nettleser og internettilkobling.

Alt vil være samlet på et sted. Økonomien, regnskapet, bank, prosjekt, timeføring, utlegg og innkjøp. Ikke minst vil du se oppdaterte tall - i sanntid. Du vil som regel kun ha ett system å forholde deg til og siste nytt om bedriftens økonomi er kun et par tastetrykk unna.

Med kontinuerlig tilgang på oppdaterte tall kan du være sikker på at du tar kvalifiserte beslutninger. Du trenger ikke lenger vente på månedsrapporten for å finne ut status på driftskontoen eller om det kommer noen ubehagelige økonomiske overraskelser.

Spar tid og penger 
Automatiserte prosesser vil gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for alle involverte parter. Du sparer også virksomheten for kostnader knyttet til drift og oppgraderinger. Skyløsningene oppgraderes automatisk så du kan være sikker på at du alltid sitter på siste versjon av system og teknologi.

Skybaserte systemer lar deg vokse i nye og eksisterende markeder, både nasjonalt og internasjonalt, uten at du må bytte system.

I en god skyløsning vil alle med tilgang dele på ressursene, men man betaler kun for eget bruk fra måned til måned. Med skybasert regnskapsføring eliminerer du også feilregistreringer som kan koste virksomheten dyrt.

Bedre samarbeid
Spør du ekspertene, altså regnskapsførerne, om den største fordelen med skybaserte økonomisystemer vil nok svaret være samarbeid.

Ettersom alle parter som bruker systemet har tilgang på den samme informasjonen, blir kommunikasjonen og fordeling av oppgaver svært effektivisert. Både når det kommer til intern arbeidsfordeling og fordelingen mellom deg og din regnskapsfører.

Vi i Athene Group ønsker å gjøre regnskapsføringen så enkel og effektiv som mulig for kundene våre. Derfor tilbyr vi moderne og heldigitale løsninger for både små og store bedrifter. Systemene tilpasses også kundenes behov. Ta kontakt med oss i dag så finner vi den beste løsningen for deg og din bedrift.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Are er partner i Athene Group, siviløkonom med MSc i Business Law, Tax and Accounting og autorisert regnskapsfører. Han har tidligere bygget opp et coworking space og et regnskapsbyrå samt jobbet som økonomisjef for et event- og mediehus. I Athene jobber han med strategi, forretningsutvikling og teknologi. Han brenner for at kundene til Athene skal lykkes og tar gjerne et uforpliktende møte om regnskap, systemer eller annen rådgivning.

Hold deg informert