Hubro Group styrker seg i Vestfold

Hubro Group, støttet av Bertel O. Steen Kapital, fortsetter ambisjonen om å bygge Nordens ledene digitale regnskapsbyrå og får Balanse Økonomi som holder til i Tønsberg med i gruppen.

«Vi ønsker alle medarbeidere i Balanse Økonomi hjertelig velkommen til gruppen, der vi sammen skal utvikle Nordens beste arbeidsplass med høy kunde- og medarbeidertilfredshet. Vi ønsker å være en ledende aktør i konsolideringen av regnskapsbransjen og ser at større fagmiljøer er viktig for kunder og medarbeidere», sier Roar Wiik Andreassen, CEO i Hubro gruppen. 

Hubro group består av regnskapsbyråene Athene Group, Bedøk, Rg Regnskap, Online Regnskap og nå Balanse Økonomi. Balanse Økonomi har 13 ansatte som holder til på Eik arena i Tønsberg. Selskapet tilbyr regnskap, rådgivning, lønn- og HR-tjenester. 

«Vi er veldig glad for at vi har blitt en del av Hubro-familien. Vi opplevde i våre møter med ledelsen i Hubro at vi hadde samme tankegang - spesielt på det å ta vare på gode medarbeidere og ha stor omsorg for våre kunder. I tillegg ser vi frem til å bli en del av større fagmiljø både på HR og teknologi-siden», sier Ellen Lian, daglig leder i Balanse Økonomi. 

Etter oppkjøpet av Balanse Økonomi har Hubro gruppen 150 ansatte med forventet omsetning på 190 millioner kroner i 2024. Gruppen tilbyr regnskap, lønn- og HR-tjenester med tilhørende rådgivning, MVA, kontorutleie, IT-løsninger og rådgivning, og er til stede i Oslo, Kolbotn, Tønsberg, Sandefjord, Grimstad, Arendal, Kristiansand, Stavanger og Stockholm.  

Har du noen spørsmål?
Contact us
Sondre er en gladgutt og "Happy manager" fra Molde. Han jobber i dag som HR rådgiver i Athene og koordinator i Hubro. Fra tidligere har han en bachelor i markedsføringsledelse, hvor han fordypet seg i Human Resource Management. En aktiv og positiv gutt som tidligere har vært en hardtsatsende friidrettsutøver.

Hold deg informert