Athene Group er stolt partner av Huma: Det moderne systemet som forenkler personaladministrasjonen

Vi har gleden av å kunngjøre et spennende partnerskap med Huma, Nordens mest moderne HR-plattform. Huma transformerer måten bedrifter håndterer sine HR-prosesser, og vi er begeistret for å kunne tilby våre kunder et effektivt, enkelt og oversiktlig HR-system som virkelig leverer på behovene til små- og mellomstore bedrifter i Norge.

HR-prosesser trenger ikke lenger å være en tidstyv. Med Huma på laget får man en komplett HR-plattform som dekker alle aspekter av personaladministrasjon. Ønsker du å effektivisere HR-prosessene i selskapet og frigjøre tid og ressurser til andre viktige oppgaver? Da er Huma systemet for deg. 

⎼ Med et effektivt HR-system får virksomheten mer tid til å fokusere på menneskene i organisasjonen. Systemet tar over de administrative rutineoppgavene og frigjør tid og ressurser som kan brukes til å utvikle en mer engasjerende og produktiv arbeidsplass for de ansatte, sier Leder for HR & Kultur Mette Skramstad.

Med Huma får du tilgang til en rekke imponerende funksjoner og fordeler:

 1. En komplett HR-plattform:
  Huma tilbyr verktøy for personaladministrasjon, tids- og fraværsregistrering, ferieplanlegging og rapportering. Dette gir bedriften din muligheten til å administrere alle HR-prosesser på ett sted, noe som reduserer behovet for flere separate systemer og manuelle prosesser.
 2. Sikker lagring av personaldata:
  Vi forstår viktigheten av å beskytte sensitive personopplysninger. Huma gir sikker lagring av personaldata i samsvar med GDPR, noe som gir bedriften din trygghet og overholdelse av personvernreglene.
 3. Ferdige malverk:
  I Huma finner du ferdige malverk for flere viktige HR-prosesser, skreddersydd for norske bedrifter. Disse malverkene kan enkelt tilpasses for å møte de spesifikke behovene til din bedrift. Dette sparer tid og innsats ved opprettelse av dokumenter og prosedyrer.
 4. Enkel tilgang på farten:
  Med Huma sin gratis mobilapp kan ansatte og ledere enkelt få tilgang til nødvendig HR-informasjon og utføre viktige oppgaver når som helst og hvor som helst. Dette gir fleksibilitet og mobilitet i HR-prosessene.
 5. Integrasjon med andre systemer:
  Huma er en fleksibel løsning som kan integreres med andre systemer som din bedrift allerede bruker. Dette gjør det enklere å samle all relevant informasjon og data på ett sted.

Med vår spesialistkompetanse og Huma sin moderne teknologi, er vi klare til å hjelpe din bedrift med å takle ulike utfordringer som kan oppstå innen HR-området. Vårt mål er å gjøre HR-prosessene enklere, mer effektive og mer verdiskapende for din bedrift.

For mer informasjon om Huma og hvordan det kan dra nytte av din bedrift, ta kontakt med oss i dag. Vi er her for å hjelpe deg med å ta HR-prosessene dine til neste nivå.

Har du noen spørsmål?
Contact us
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert