Hvem bør velge Xledger som sitt skybaserte regnskapssystem

Ved valg av regnskapssystem er det et par spørsmål som bør tas i betraktning. Hvilke funksjoner har du behov for? Hvor stor er virksomheten din? Og har virksomheten din planer om å ekspandere nasjonalt eller globalt? Ta en titt på denne artikkelen så finner du kanskje ut at Xledger er systemet for deg.

Xledger er en alt-i-ett 100% skybasert løsning som er utviklet for å forenkle arbeidsdagen for deg som jobber med økonomi og regnskap. Med automatiserte prosesser frigir systemet mye tid som du kan bruke på kjernevirksomheten og andre verdiskapende oppgaver.

Egnet for flere virksomhetstyper
Regnskapssystemet passer godt til virksomheter som ønsker å få det totale bildet av økonomien i selskapet, og samtidig helt ned på detaljnivå for underliggende juridiske enheter. Noe som gjør systemet spesielt egnet for tjenesteorienterte og prosjektbaserte virksomheter, virksomheter med konsernstruktur og de med internasjonal virksomhet. Systemet har i tillegg funksjonalitet for å håndtere ordre og innkjøp. 

Bransjer som benytter seg av Xledger
Vi i Athene har kunder fra en rekke ulike bransjer som tar i bruk Xledger som sitt skybaserte system. Alt fra kraft og energi, eiendom, konsulentvirksomhet, rådgivning, rekruttering, prosjektvirksomhet, advokatselskaper til ideelle organisasjoner.

Med Xledger som ditt system får du all funksjonalitet i ett og samme system uten krav for ekstra moduler. Dersom det er behov for det finnes det også muligheter for å integrere forsystem, samtidig som det finnes en rekke ferdige integrasjoner.

Få tilgang fra hvor og når som helst
Alt du trenger for å bruke regnskapssystemet er en enhet med tilgang til internett. Systemet fungerer rett ut fra boksen og krever ingen programmering, koding eller oppsett. Det finnes også veldig store tilpasningsmuligheter for de som ønsker det.

Automatisering = økt lønnsomhet og lav risiko for feil
Ved bruk av Xledger vil flere prosesser bil automatisert som igjen vil spare deg for både tid og penger, samt øke effektiviteten og reduserer risikoen for store feil.

Store muligheter for vekst
I Xledger har virksomheten i tillegg mulighet for å vokse i eksisterende og nye markeder, både nasjonalt og globalt, uten å måtte bytte system eller utvide administrasjonen. Xledger gir deg altså store muligheter og fleksibilitet for vekst og ekspansjon.

Er du usikker på hvilket system du bør benytte deg av kan du gjerne ta kontakt med oss for en uforpliktende prat, så hjelper vi deg med valget.


Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert