Athene Group og Kravia blir samarbeidspartnere!

Athene Group utvider produktporteføljen og har nå inngått samarbeid med Kravia AS, for å levere gode og effektive tjenester for betalingsoppfølging og innfordring.

⎼ Gode prosesser for oppfølging av betalinger og forfalte fordringer er svært viktig for å sikre god likviditet, og vi utvider derfor verktøykassen vår for å kunne levere enda bedre tjenester til våre kunder, sier salgssjef Hans Haugan.

En enkel og oversiktlig programvare
Kravia er ganske enkelt en automatisert integrasjon med ditt regnskapssystem som er skapt for at bedrifter skal få betalt så raskt som mulig. En løsning som er enkel å bruke og enkel å forstå.

Med Kravia på laget får du blant annet fakturaservice, betalingsoppfølging og en inkassoprosess som både er effektiv og rettferdig. Løsningen er bygget opp slik at du får en samlet oversikt over alle pågående saker på tvers av kunder og systemer.

⎼ Vi i Athene satser på teknologi og jobber for å levere de beste løsningene slik at du får mer tid til det verdiskapende arbeidet. Med en automatisert og skybasert programvare som integreres direkte med ditt regnskapssystem har du en fremtidsrettet og trygg partner når du skal navigere i en inkassobransje som er moden for endring, avslutter Haugan.

Ta kontakt med oss så tar vi gjerne en god gjennomgang av dine innfordringsrutiner!

Har du noen spørsmål?
Contact us
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert