Athene Group og Matrix Insurance er samarbeidspartnere

Vi har gleden av å kunngjøre et nytt samarbeid med Matrix Insurance, som vil gi våre kunder tilgang til markedets beste løsninger innen forsikring og garantier.

Matrix Insurance er en ledende leverandør av forsikrings- og garantiprodukter, og deres erfaring og ekspertise vil være en uvurderlig ressurs for Athene Group og våre kunder. Samarbeidet vil gi kundene våre enda større valgmuligheter og trygghet når det gjelder forsikring og garantier.

⎼ Med en god forsikrings- og garantiplan er selskapet beskyttet mot uforutsette hendelser som kan forårsake økonomiske tap. Riktige garantier og forsikringer kan sikre fremtidig drift av virksomheten selv i vanskelige tider, sånn at du kan fokusere på å drive virksomheten med trygghet og sikkerhet. Det er en investering som kan betale seg i det lange løp, sier salgssjef Hans Haugan.

Skreddersydd mot næringslivet
Matrix sine løsninger er skreddersydd mot næringslivet. Noe av det som gjør Matrix unike er at de utvikler og skreddersyr løsninger innen forsikring og garantier som ikke dekkes av standard “hyllevare”.

Med Matrix på laget får du blant annet husleiegaranti slik at du kan frigjøre depositumene hos utleier av kontor, du får det meste av personal- og skadeforsikringer, og ikke minst kan du frigjøre kapital fra bedriften med ulike garantier som depositumsgaranti og skattetrekksgaranti. Les mer om garantiene og forsikringene som inngår i Matrix her. 

I Athene Group har vi stort fokus på personlig oppfølging og innovative løsninger. Samarbeidet med Matrix Insurance vil hjelpe oss å oppnå akkurat det. Vi kan nå tilby våre kunder en bredere portefølje av produkter og tjenester, som dekker alle deres forsikrings- og garanti-behov.

Vi ser frem til å jobbe tett med Matrix Insurance for å tilby våre kunder de beste forsikrings- og garantiproduktene på markedet. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål eller ønsker en gratis demo. Har du noen spørsmål?
Contact us
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert