Athene Group slår seg sammen med BEDØK og styrker tilstedeværelsen på Sørlandet!

Vår ambisjon er å skape et fremtidsrettet kompetansehus innen regnskap, skatt og rådgivning! Vi mener at konsolidering av regnskapsbransjen og utvikling av større fagmiljøer vil bringe økt verdi for både kunder og ansatte. 

Vi er derfor i dag stolte av å kunne informere om at Athene og Bedøk har slått seg sammen for å skape større tilstedeværelse og bedre personlig oppfølging for våre kunder på Sørlandet! Vi er nå representert i tre byer på Sørlandet; Arendal, Grimstad og Kristiansand.

«Vi er veldig glade for å få med Bedøk på laget, med sine dyktige og kompetente medarbeidere. Sammen skal vi styrke vår konkurransekraft på Sørlandet, der bruk av ny teknologi, bransjesatsninger og rådgivning vil være til fordel for kundene. Vi ønsker alle medarbeidere i Bedøk velkommen på laget, der vi sammen skal utvikle Nordens beste arbeidsplass med høy kunde- og medarbeider tilfredshet. Vi ønsker å være en ledende aktør i konsolideringen av regnskapsbransjen i Norden og ser at større fagmiljøer har en verdi for kundene og ansatte», sier Arild Haavik, CEO i Athene Group.

Sammenslåingen er et resultat av en lengre dialog, der begge selskapene ser at vi sammen kan utfylle hverandre og levere et bredere tjenestetilbud. Vi er veldig glade for å få Bedøk med på laget, med sine dyktige og kompetente medarbeidere. Sammen skal vi styrke vår tilstedeværelse, konkurransekraft og kompetanse. 

«Vi er glade for å slå oss sammen med Athene og ser at vi sammen kan få et enda tydeligere fotavtrykk i Sørlandsregionen. Vi valgte Athene på grunn av at vi har samme syn på utviklingen av regnskapsbransjen og at vi sammen kan utfylle hverandre og bygge sterkere fagmiljøer. Vi har utfyllende lokasjoner og kompetanser og ser at vi går en spennende tid i møte. Vi likte også godt eierfilosofien til Bertel & O Steen Kapital der vi får anledning til å være med på reisen videre som del av en større gruppe», sier Leif Inge Kristiansen, daglig leder Bedøk.

Har du noen spørsmål?
Contact us
Sondre er en gladgutt og "Happy manager" fra Molde. Han jobber i dag som HR rådgiver i Athene og koordinator i Hubro. Fra tidligere har han en bachelor i markedsføringsledelse, hvor han fordypet seg i Human Resource Management. En aktiv og positiv gutt som tidligere har vært en hardtsatsende friidrettsutøver.

Hold deg informert