Athene slår seg sammen med Rg Regnskap og styrker tilstedeværelsen i Stor-Oslo!

Veien til å skape Nordens beste arbeidsplass og et fremtidsrettet kompetansehus fortsetter! Fra og med i dag vil vi få et enda tydeligere fotavtrykk i Oslo regionen med nærmere 90 ansatte!

Det er en glede å meddele at Athene og Rg Regnskap har slått seg sammen for å skape større tilstedeværelse og bredere tjenestetilbud for våre kunder i Stor-Oslo. Vi er nå representert i to lokasjoner i Oslo, i Nydalen og på Kolbotn

«Vi ønsker alle medarbeidere i Rg Regnskap hjertelig velkommen til gruppen, der vi sammen skal utvikle Nordens beste arbeidsplass med høy kunde- og medarbeider tilfredshet. Vi ønsker å være en ledende aktør i konsolideringen av regnskapsbransjen og ser at større fagmiljøer er viktig for kundene og ansatte», sier Roar Wiik Andreassen, styreleder i Hubro gruppen.

Les mer om sammenslåingen i pressemeldingen på NTB her.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Sondre er Hr- og rekrutteringsrådgiver i Athene Group med bachelor i markedsføringsledelse, hvor han fordypet seg i Human Resource Management. En aktiv og positiv gutt som tidligere har vært en hardtsatsende friidrettsutøver. I Athene jobber Sondre primært med rekruttering og search.

Hold deg informert