Jobbe i Athene ved siden av studiene?

Lurer du på om en deltidsjobb hos Athene er noe for deg? Da bør du ta en titt på dette blogginnlegget hvor Jenni forteller om hennes erfaringer som student med en deltidsstilling i Athene.

Hvorfor Athene?
Da jeg startet å studere ønsket jeg en deltidsjobb utenom de aller største selskapene. Grunnen til dette var for å kunne få mer ansvar tidlig og jobbe tettere innpå dyktige personer med høy kompetanse på sitt felt, for å kunne ta til meg så mye kunnskap som mulig.

En fantastisk arbeidsplass
Vi jobber i team sammensatt av personer med ulik bakgrunn og kompetanse, og det er nettopp dette jeg har lært mest av. De jeg jobber med er alt fra økonomisjefer, regnskapsførere, lidenskapelige gründere, erfarne konsulenter, systemutviklere, andre nysgjerrige studenter og mye mer.

Athene har en flat struktur og lav terskel for å stille spørsmål, som har gjort at jeg har hatt en bratt læringskurve hos Athene, og ikke minst selvtillit til å fortsette å være nysgjerrig. Jeg har hele tiden hatt muligheten til å utvikle meg i Athene og blitt godt fulgt opp underveis. Det har hele tiden blitt lagt til rette for at jeg kan arbeide og utvikle meg innenfor de arbeidsområdene som har interessert meg.

Da jeg startet var jeg ikke helt sikker på hvilken retning jeg ønsket å spesialisere meg i på master, men mulighetene jeg har fått hos Athene har gitt meg et innblikk i arbeidslivet og veiledet meg i riktig retning innenfor studiet.

Praktisk erfaring er gull verdt
Som student og deltidsansatt i Athene har jeg lært utrolig mye i jobben som jeg ikke har lært på skolebenken. Det å kunne se hvordan ting fungerer i praksis er gull verdt og har også gitt meg knagger til å kunne henge ting på når vi har gått igjennom ting i forelesning.

Muligheten jeg har fått ved å jobbe tett med utrolig dyktige mennesker har gjort at jeg har fått et enormt læringsutbytte, allerede før jeg er ferdig med studiene.

Dersom du selv studerer, anbefaler jeg deg å finne en deltidsjobb som gir deg muligheter til å hele tiden utvikle deg. Det gir deg ikke bare en god faglig rustning, men også erfaring med å balansere skole, jobb, det sosiale og ikke minst deg selv. Det vil alltid være ting i livet ditt du må balansere med jobb, og det å ha lært seg dette tidlig, gjerne under studietiden, er en erfaring jeg vil ta med meg resten av livet.

Det sosiale miljøet i Athene
Det sosiale miljøet i Athene er hovedgrunnen til at jeg elsker å jobbe her. Vi har sosiale sammenkomster hver måned, hyppig «lunch n´ learn», teambuilding aktiviteter, julebord, sommerbord, Holmenkollstafetten og mye annet. Hver uke rundes av med cage ball i Nydalen. Gode samtaler i lunsjen hver eneste dag og kultur for å slå av en prat og alltid si hei får meg alltid til å føle meg velkommen på kontoret. Da koronaen kom har vi hatt lunsjer over video, jobbet med hverandre over telefon/video og hatt skritt-konkurranse med premier.

Da jeg flyttet til Oslo kjente jeg ikke så mange, og det å ha så mange gode kollegaer og venner på jobb har vært avgjørende for trivselen min i storbyen.

Det beste med Athene
Arbeidsmiljøet! Jeg hadde ikke lært så mye om det ikke var for dyktige og behjelpelige kollegaer, og hovedgrunnen til at jeg trives så godt i Athene er folkene som jobber her.

Er noen av disse punktene akkurat det du er på jakt etter? Da er Athene en arbeidsplass jeg anbefaler på det sterkeste. Søk og bli vår nye kollega da vel! 

Har du spørsmål kan du alltids kontakte meg eller Mette som er leder for HR og kultur hos Athene.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Jenni er regnskapskonsulent i Athene Group, og tar ved siden av jobben hos Athene MSc i Leaderchip and Change. Hun holder til i Oslo og er aktiv i studentorganisasjonen på BI. I Athene jobber hun med regnskap, kundekontakt og administrative oppgaver.

Abonner på bloggen vår