HR-administrasjon

Vi hjelper deg med alt fra kontrakter og ansettelsesavtaler til sykefraværsoppfølging og offboarding.

Få et tilbud

Main banner


HR-administrasjon

Vi hjelper deg med alt fra kontrakter og ansettelsesavtaler til sykefraværsoppfølging og offboarding.

Få et tilbud

Effektiv HR-administrasjon som gir deg tid til å fokusere på vekst

HR er hjertet av en velfungerende virksomhet. Vi tilbyr derfor omfattende HR-tjenester som tar seg av alt fra kontrakter og ansettelsesavtaler til sykefraværsoppfølging og offboarding. Våre erfarne HR-rådgivere sikrer at alle prosesser er i samsvar med gjeldende lover og forskrifter, samtidig som de tilpasses dine spesifikke behov. Med vår ekspertise kan du trygt overlate den administrative byrden til oss, slik at du kan fokusere på å utvikle din virksomhet og ta vare på dine ansatte.

cp card image
01

Kontrakter og malverk

Vi utarbeider maler for kontrakter, ansettelsesavtaler, oppsigelser ect. som du kan være trygg på at tilfredsstiller lover og forskrifter, og som er tilpasset din virksomhet.

cp card image
02

Løpende HR-støtte til ledere

Noen situasjoner eller prosjekter krever tilgang til ekspertise og ressurser. Våre rådgivere gir deg den støtten du trenger. 

Vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov ved å tilby års- måned-, eller timebasert støtte.

cp card image
03

Sykefraværsoppfølging

Når en ansatt er sykemeldt har arbeidsgiver et ansvar for å legge til rette for at medarbeideren skal komme tilbake til jobb. Vi bistår din virksomhet med å lage gode prosesser for oppfølging av sykemeldte.

cp card image
04

Forsikrings- og pensjonsordninger

Athene er samarbeidspartnere med Duvi pensjon og forsikringsselskapet Matrix

cp card image
05

Offboarding

Ryktet som en attraktiv arbeidsplass er viktigere enn noensinne. En god offboardingsprosess styrker brandingeffekten og du har større sjanse for at den som slutter blir en god ambassadør for virksomheten i ettertid.

Vi bistår din virksomhet med å etablere gode offboardingsrutiner.

Les mer om hvordan vi kan bistå deg på HR

HR-TJENESTER

Med vår ekspertise innen HR kan du trygt overlate alle personalrelaterte oppgaver til oss, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din fremover.

Les mer

PERSONALOPPFØLGING

Vi bistår deg med oppfølging av dine ansatte- helt fra første intervju til siste arbeidsdag. Dine ansatte fortjener det beste.

Les mer

HR TEKNOLOGI

Gode systemløsninger som forenkler HR-administrasjonen, kan spare deg og bedriften for mye tid. Vi bistår deg gjerne med dette.

Les mer

OG MASSE MER

Har du andre behov innenfor HR, lønn og personalforvaltning så kan vi tilpasse løsningene våre ettersom. Ta kontakt med en av våre HR-rådgivere så finner vi den beste løsningen sammen! 

Kontakt oss

hr as a service3

Dine ansatte er din viktigste investering

De ansatte er nøkkelen til å drive virksomheten fremover, men personalforvaltning omfatter langt mer enn bare lønnsutbetalinger og å arrangere noe sosialt med jobben en gang i blant. Det krever kontinuerlig kontroll på det juridiske, samt å ivareta de ansattes behov og rettigheter. Alt fra forhandlinger med fagforeninger til pensjon, tariffavtaler og mye mer. 

Å holde oversikt over alt dette kan være tidkrevende og krever spesialistkompetanse. Likevel, å investere i god personalforvaltning vil kunne gi store utbytter på lang sikt, ved å skape en arbeidskultur som gjør at de ansatte føler seg ivaretatt og motiverte til å yte sitt beste.

Kontakt en av våre HR-eksperter

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din virksomhet med HR? Ta kontakt! 

Mette Skramstad Athene Group

Mette Skramstad
Leder HR & kultur