Personaloppfølging

Ta vare på folka dine - alltid!

Få et tilbud

Main banner


Personaloppfølging

Ta vare på folka dine - alltid!

Få et tilbud

Dine ansatte fortjener det beste

Med våre skreddersydde HR-løsninger kan du effektivisere din bedrifts personaladministrasjon og sikre at alle ansatte trives og utvikler seg optimalt.

cp card image
01

Rekruttering

Vi er din rådgiver og ressursperson gjennom hele rekrutteringsprosessen for å sikre at virksomheten tiltrekker seg og ansetter kvalifiserte kandidater som passer godt inn i organisasjonen. 

cp card image
02

Onboarding

Vi kan bistå med å tilrettelegge for en effektiv og strukturert onboardings-prosess for den nye ansatte. Med onboarding menes hele prosessen fra signering av arbeidsavtalen til endt prøvetid.

cp card image
03

Utarbeidelse av personalhåndbok

Sørg for at ansatte får raskt svar på spørsmål om rettigheter og plikter på arbeidsplassen. Personalhåndboken er et virkemiddel for å unngå forskjellsbehandling av de ansatte, og er et selvbetjent oppslagsverktøy som vil spare virksomheten for interntid.

cp card image
04

Medarbeidersamtaler

Medarbeidersamtaler, utviklingssamtaler, 1:1 samtaler ect. Vi bistår deg gjerne med å etablere gode rutiner og samtalemaler for oppfølging av medarbeiderne dine.

cp card image
05

Utforming og gjennomføring av medarbeiderundersøkelse

Vet du egentlig hvordan det står til med de ansatte i din virksomhet? Hva er de fornøyd med og hva er de mindre fornøyd med? Vi kan bistå din bedrift med utforming og gjennomføring av medarbeiderundersøkelser og anbefale tiltak på bakgrunn av resultatene.

Les mer om hvordan vi kan bistå deg på HR

HR-TJENESTER

Med vår ekspertise innen HR kan du trygt overlate alle personalrelaterte oppgaver til oss, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din fremover.

Les mer

HR ADMINISTRASJON

Høy ekspertise og gode rutiner gjør det enklere å ta godt vare på dine ansatte og sikre at virksomheten overholder gjeldende lover og forskrifter

Les mer

HR TEKNOLOGI

Gode systemløsninger som forenkler HR-administrasjonen, kan spare deg og bedriften for mye tid. Vi bistår deg gjerne med dette.

Les mer

OG MASSE MER

Har du andre behov innenfor HR, lønn og personalforvaltning så kan vi tilpasse løsningene våre ettersom. Ta kontakt med en av våre HR-rådgivere så finner vi den beste løsningen sammen! 

Kontakt oss

hr as a service3

Dine ansatte er din viktigste investering

De ansatte er nøkkelen til å drive virksomheten fremover, men personalforvaltning omfatter langt mer enn bare lønnsutbetalinger og å arrangere noe sosialt med jobben en gang i blant. Det krever kontinuerlig kontroll på det juridiske, samt å ivareta de ansattes behov og rettigheter. Alt fra forhandlinger med fagforeninger til pensjon, tariffavtaler og mye mer. 

Å holde oversikt over alt dette kan være tidkrevende og krever spesialistkompetanse. Likevel, å investere i god personalforvaltning vil kunne gi store utbytter på lang sikt, ved å skape en arbeidskultur som gjør at de ansatte føler seg ivaretatt og motiverte til å yte sitt beste.

Kontakt en av våre HR-eksperter

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og din virksomhet med HR? Ta kontakt! 

Mette Skramstad Athene Group

Mette Skramstad
Leder HR & kultur