Regnskapsføring

Våre regnskapskonsulenter hjelper deg med hele eller deler av regnskapet ditt som regnskapsførsel, fakturering, erklæring, årsregnskap eller årsrapport.
Main banner


Regnskapsføring

Våre regnskapskonsulenter hjelper deg med hele eller deler av regnskapet ditt som regnskapsførsel, fakturering, erklæring, årsregnskap eller årsrapport.

Regnskap

Vi leverer morgendagens økonomitjenester og har i mer enn 15 år levert skybaserte løsninger som gir deg oppdaterte tall - i sanntid. Ønsker du å outsource hele økonomifunksjonen, eller føre deler av regnskapet selv, så har vi løsningen for deg.

Noen av de regnskapstjenstene vi kan hjelpe deg med:

 • Regnskapsførsel
 • Skattemelding og ligningspapirer
 • Offentlig regnskap
 • SkatteFUNN og rapportering
 • Årsregnskap
 • Aksjonærregisteroppgave

 

 • MVA-rapportering
 • Avstemning
 • Økonomisk rådgivning

Våre kunder er små enkeltpersonforetak til store virksomheter, både norske og internasjonale. Dette betyr at du får tilgang til en solid bredde i kompetanse hos oss, noe du kan dra nytte av etterhvert som bedriften din utvikler seg.

Rapportering er ikke noe problem, vi har samarbeid med de markedsledende rapportløsningene. Enten du trenger standardiserte rapporter eller ønsker å spesialtilpasse rapportene kan vi bistå med det. Ta kontakt for en uforpliktende prat om rapportering, budsjettering og analyse.

services-accounting-rounded

 

Flytt din regnskapsføring till oss!

Overlater du regnskap og rapportering til oss, trenger du ikke være redd for å overholde tidsfrister og leveranser til myndigheter. Å være kunde hos Athene er smidig – vi tar oss av regnskapet ditt i skyen og skreddersyr en løsning for din bedrift!

cp card image
01

Digitalt og smart

Digitalisering av regnskapet ditt skaper mulighet til å utføre oppgaver raskere og bedre, noe som igjen skaper bedre kontroll og beslutningsgrunnlag.

Ønsker du automatisering, effektivitet og bedre oversikt, har vi systemene som passer deg. Med Athene som partner kan du være sikker på at vi aldri slår oss til ro med de etablerte, men hele tiden jobber for å finne den beste kombinasjonen og løsningen for deg.

cp card image
02

Engasjerte regnskapsførere

Hos Athene har du alltid en dedikert regnskapsfører. Din regnskapsfører er din økonomiske rådgiver. Vi er eksperter på regnskap men vi mener at en regnskapsfører bør være litt mer enn bare god på regnskap.

Vi er derfor litt mer involvert og prøver også å forstå din virksomhet og dine behov. På denne måten kan vi skape verdier sammen og jobbe mot samme mål, hele tiden. Vi er selvfølgelig tilgjengelig på mail, telefon eller over en kaffe.

cp card image
03

Rapportering i verdensklasse

Vi mener ikke at balanse og resultatregnskap er tilstrekkelig. Det skal litt mer til for å virkelig forstå denne månedens resultater. I tillegg til de vanlige rapportene hjelper vi deg med å tolke avvik og forbedringstiltak på et språk som er tydelig og lett å forstå.

Teamene våre består av mennesker med ulik bakgrunn og kompetanse for å kunne løse de utfordringene du står overfor. Kontakt oss så finner vi teamet som ivaretar dine interesser på best mulig måte. Vi er tro mot vår visjon: Digitale løsninger. Personlige opplevelser.

cp card image
04

Regnskapsføring hvor du vill, når du vil!

Ettersom vi er fullstendig skybasert, har du regnskapet ditt tilgjengelig til enhver tid. Ønsker du raskt å se over en faktura eller et månedsresultat, kan du enkelt logge inn på systemet ditt via mobilen eller datamaskinen. Hadde det ikke vært deilig å ligge under parasollen en varm sommerdag og ta seg av regnskapet via mobilen? Ja takk, vi er enige!

smiler til kamera

Kontakt oss så forteller vi mer!

Vi leverer komplette regnskaps- og økonomitjenester. Uavhengig av dine behov finner vi en løsning som sparer deg for verdifull tid og skaper en bedre forståelse av din virksomhet, til en fast pris selvfølgelig.

 • Engasjerte regnskapsførere
 • Digital regnskapsføring
 • Skybaserte system
 • Faste priser

Trenger du hjelp med regnskapet?

Få et tilbud