Optimalisert kontraktshåndtering med Athene CapRoom: Sentralisert, Sikkert og Effektivt

Kontraktshåndtering er en vesentlig faktor i den administrative driften av ethvert selskap, og med Athene CapRoom kan du sikre en mer sømløs, effektiv og fullstendig digitalisert prosess for kontraktshåndtering i din virksomhet. 

Tidstyver og feilgrep
Du er kanskje kjent med at det å ha kontinuerlig kontroll over kjøpe- og leverandørkontrakter kan være en krevende oppgave. De fleste virksomheter har mange flere kontrakter enn de er klar over selv. Ofte fordi de kan ligge skjult og spredt i ulike innbokser, lokale filmapper fellesmapper og at de ikke er sentralisert. Å søke etter et bestemt kontraktsnummer kan være utfordrende, og det kan være spesielt vanskelig å finne tilbake til en spesifikk kontrakt.

Ofte må du gå gjennom hele kontrakten for å finne informasjonen du trenger. For eksempel, om du skal finne tilbake til utløpsdatoen på en leiekontrakt i Oslo, kan det raskt bli en tidkrevende oppgave. Viktige dokumenter og opplysninger kan gå tapt, og kontrakter kan fornyes uten at det er ønskelig. Dette kan resultere i at teamet mangler avgjørende data som er nødvendig for å utarbeide nøyaktige prognoser og opprettholde kostnadskontrollen. 

Hvorfor velge Athene CapRoom? 
Athene CapRoom sørger for at all informasjonen du trenger ligger lett tilgjengelig og er enkelt og raskt å finne tilbake til. Med det riktige systemet kan du revolusjonere måten din virksomhet håndterer kontrakter på. Her er seks fordeler du får med vårt nylige lanserte digitale kontraktshåndteringsverktøy i Athene CapRoom:

 1. Sikker lagring og enkel innsikt i skyen
  I Athene CapRoom kan du enkelt lagre alle kontrakter på ett og samme sted, i skyen. Fordelen med sentralisert lagring er at du enkelt kan organisere, indeksere og søke etter kontrakter når behovet oppstår. Uten å måtte lete gjennom en haug med papirdokumenter eller flere forskjellige lagringssystemer. Samtidig kan alle involverte parter få tilgang til kontraktene når som helst og fra hvor som helst, så lenge det er tilgang til internett. 

 2. Effektivisering, kontroll og risikoreduksjon
  En trygg og effektiv plattform for kontraktshåndtering kan sørge for bedre kontroll, etterlevelse og risikoreduksjon for din virksomhet. Med Athene CapRoom får du funksjonalitet som sporer status på kontraktene, genererer påminnelser om viktige frister og hendelser og ikke minst loggfører en tydelig historikk. Verktøyet sørger altså for at du overholder frister, lover og kontraktsforpliktelser.  

  Med raske prosesser for kontraktshåndtering sparer du også administrasjonstid for de ansatte, sånn at de kan bruke mer tid på det de er best på.

 3. Forenklet samarbeid og kommunikasjon
  Verktøyet i Athene CapRoom forenkler kommunikasjon og samarbeid mellom de ulike partene i kontraktsprosessen. Du har mulighet til å gi involverte parter tillatelse til å dele dokumenter, notater og kommentarer, slik at alle er oppdatert til enhver tid på status i prosessen. 

  Effektiv kontraktsstyring bidrar til å utvikle relasjonene til eksterne parter gjennom tydelig kommunikasjon, tillit og åpenhet. Med et verktøy som sikrer enkel og effektiv kommunikasjon og samarbeid fremmer man et godt samarbeidsmiljø, reduserer konflikter og legger grunnlag for langsiktige partnerskap.

 4. Innsiktsfulle rapporter
  Få verdifull innsikt om din kontraktsportefølje med genererte rapporter basert på kontraktsdata. Athene CapRoom genererer rapporter med oversikt over antall kontrakter, verdier, sentrale vilkår og risikoområder. Data som er verdifull ved strategisk planlegging, når bedriften skal ta viktige beslutninger eller evaluering av kontraktsytelse.  

 5. Automatiserte prosesser
  Med Athene CapRoom effektiviserer og automatiserer du hele kontraktsprosessen. Fra opprettelse av kontrakten til godkjenning, signering og oppfølging. Dette betyr reduksjon i manuelt arbeid og potensielle menneskelige feil. Som igjen gir virksomheten mer tid på kjernevirksomheten. 

Med Athene CapRoom i din produktportefølje har du altså tilgang til en enkel og trygg plattform for å administrere hele kontraktsprosessen. En plattform som gir deg full kontroll, reduserer kostnader, og ikke minst som kan hjelpe deg med å oppnå enda bedre resultater i dagens konkurransedyktige marked.

Les mer om funksjonaliteten i Athene CapRoom her og ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål eller hjelp til å komme i gang.

Har du noen spørsmål?
Kontakt oss her
Monica er markedsfører i Athene Group med bachelor i medier og kommunikasjon, hvor hun fokuserte studiene sine mot markedsføring og management. Hun holder til i Oslo og brenner for faget. I Athene jobber hun med søkemotoroptimalisering, annonsering, blogg og ulike markedsførings aktiviteter.

Hold deg informert